گرمایش از کف

معرفی سیستم گرمایش از کف

یک روش منحصر به فرد برای گرم کردن فضای ساختمان است که از روش‌های دیگر کاملا ً متفاوت عمل می‌کند . در این روش , همانطور که از اسمش پیداست , سیستم گرمایشی کف نصب می‌شود و بنابراین در یک ساختمان مجهز به سیستم گرمایشی کف , یک احساس کاملا ً متفاوت از دیگر سیستم‌های حرارتی مانند رادیاتورها , و بخاري دارد . جالب است بدانید که سیستم گرمایش اولین بار توسط رومیان باستان ابداع شد . رومیان با نصب کانال‌های زیرزمینی و کف حمام , فضای زندگی خود را گرم کردند.

پس از آن , استفاده از این روش در کره و ژاپن مورد استفاده قرار گرفت و به تدریج این روش تکمیل شد و به روش نوین تبدیل شد . در حدود سال ۱۳۸۰ ، اين سیستم گرمایشي برای اولین بار در ساختمان‌های مسکونی در ایران مورد استفاده قرار گرفت . پیش از این، این روش گرمایش نیز در استادیوم آزادی مورد استفاده قرار می‌گرفت . در حال حاضر ، این روش گرمایش در بسیاری از ساختمان‌های مسکونی در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و طرفداران خود را دارد .

در روش جدید سیستم گرمایش, برای ایجاد گرما , یک لوله پنج لایه يا تك لايه در سطح پایینی زمین تعبیه شده‌است . این لوله‌ها که از طریق آن آب داغ عبور می‌کند گرما را در ساختمان تولید می‌کند و از آنجا که لوله‌ها در همه بخش‌های کف زمین مورد استفاده قرار می‌گیرند , همه بخش‌های خانه به طور مساوی حرارت داده می‌شوند . آب داغ در سیستم گرمایش معمولا ً از طریق پكيج یا موتور خانه تامین می‌شود .

مزایای سیستم ترموستاتيك گرمایشی کف

سیستم گرمایشی کف مزایای زیادی نسبت به انواع مختلف سیستم‌های حرارتی دارد که شما می‌توانید با مهم‌ترین آن‌ها آشنا شوید . یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از سیستم گرمایشی کف , کاهش مصرف انرژی است . هنگامی که سیستم گرمایشی کف نصب شود , دمای تمام قسمت‌های ساختمان به صورت یکنواخت گرم خواهد شد . از طرف دیگر , با راه رفتن روی کف که مجهز به یک سیستم گرمایشی کف است , احساس گرما می‌کنید. از طرف دیگر , هنگامی که این سیستم برای گرمایش ساختمان استفاده می‌شود , سرامیک یا کف پارکت پوش به هیچ وجه مرطوب نخواهد شد و از طرف دیگر استفاده از این سیستم گرمایشی مانع از تعریق کف زمین می‌شود .

استفاده از سیستم گرمایشی کف ترموستاتيك مانع از اتلاف انرژی حرارتی می‌شود . هر چه سیستم گرمایشی بیشتر باشد , میزان تبادل حرارت با هوای سرد بیشتر است و انرژی بیشتری هدر می‌رود . از آنجا که معمولاً گرمایش درست از پایین‌ترین قسمت ساختمان تولید می‌شود , اتلاف انرژی و گرما نیز به پایین‌ترین سطح خود می‌رسد . سیستم گرمایشی کف نیازی به مراقبت و مراقبت ویژه ندارد , و اگر به درستی نصب شود , می‌توانید از آن تا سال ها بدون هیچ مشکلی استفاده کنید. تقریبا ً تمام روش‌های حرارت دهی نیازمند نگهداری و خدمات سالیانه هستند و این به این معنی است که باید هر سال پول زیادی برای تعمیر آن‌ها صرف کنید .

اما با نصب سیستم گرمایشی کف ترموستاتيك , دیگر نیازی به نگرانی در مورد تعمیرات سالیانه نخواهد داشت و می‌توانید سال‌ها بدون هیچ مشکلی از گرمای دل‌خواه خود لذت ببرید . مزیت دیگر استفاده از یک سیستم حرارتدهی غیرمداوم این است که هوا را مانند دیگر روش‌های حرارتدهی خشک نمی‌کند و به همین دلیل پس از نصب این سیستم گرمایش , تهویه مطبوع و مناسب در سراسر خانه را تجربه خواهید کرد . مزیت دیگر این روش گرمایش , ایمنی و راحتی آن است .

حضور رادیاتورها , بخاری و  میتوان گفت بخاری در خانه خطرات زیادی را به همراه دارد و لمس کردن این لوازم به طور مستقیم می‌تواند باعث سوختگی و مشکلات مشابهی شود . اما با نصب این سیستم گرمایش , دیگر نیازی نیست نگران مشکلات امنیتی باشید. علاوه بر این , سیستم گرمایشی کف منجر به دوده و کثیفی در دیوارها نمی‌شود و از کپک در بخش‌هایی از ساختمان نظیر حمام و توالت جلوگیری می‌کند .

جالب است بدانید که در سیستم گرمایشی کف , دمای آب داخل لوله‌ها تا حدود ۱۰ درجه سلسیوس حرارت داده می‌شود , اما در دیگر روش‌های حرارتدهی , دمای آب باید به ۳۰ درجه سلسیوس برسد و به همین دلیل صرفه جویی قابل توجهي در مصرف انرژی صورت ميپذيرد

از جمله مزایای سیستم گرمایش از کف ترموستاتيك نسبت به سایر روش‌های گرمایشی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش 30 تا 50 درصدی مصرف سوخت
  • حذف هزینه های ناشی از استهلاک زیاد رادیاتور
  • ایجاد گرمای یکنواخت و دلپذیر
  • مناسب برای بیماری های رماتیسمی و مفصلی
  • آزادی عمل در دکوراسیون محیط
  • استفاده از فوم و پنل هاي شانه تخم مرغي که عایق حرارت و صدا می‌باشد
  • ایجاد اسایش و رفاه
  • قابلیت استفاده در تمامی کف ها با سنگ ، سرامیک و …

 سیستم های گرمایش از کف امروزه در اكثر مناطق دنيا دیده می شوند و روز به روز نیز بر تعداد آن ها افزوده می شود و می توان گفت تا چندین سال آينده این طرح در اکثر معماری ها دیده خواهد شد.

هر سیستم گرمایش ترموستاتيك به یک جفت كلكتور و به تعداد انشعابات كلكتور برگشت محرك الكتريكي(شيربرقي)به تعداد هر زون ترموستات اتاقي و يك جفت بست و همچنين دو عدد شير هواگير اتوماتيك به همراه شير تخلیه و به تعداد انشعابات اتصالات آلپكس جهت اتصال لوله هاي رفت و برگشت به كلكتورها نیاز دارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *